Project Description

HUGO PRATT

Corto Maltese. I piraternes fodspor

“I piraternes fodspor” begynder på Itapoa-stranden ikke langt fra San Salvador De Bahia, hvor Corto nyder det afslappende liv. Det varer dog ikke længe, før vores helt bliver rodløs

Ørnen i Brasiliens jungle begynder på Itapoa-stranden ikke langt fra San Salvador De Bahia, hvor Corto nyder det afslappende liv. Rodløs som vores helt er, varer det dog ikke længe før han er på vej til Maracà-øen for at finde en stor guldskat. Undervejs indblandes han i en affære med tyskerne, der under første verdenskrig, som denne historie udspiller sig i, forsøger at kontrollere Atlanterhavet.
Derfter drager Corto atter på skattejagt i; Når vi taler om lykkeriddere.

For at finde den, skal han skaffe fire spillekort, der tilsammen røber hvor skatten findes. Der er bare det ved det at han kun har det ene kort. Efter at have opstøvet yderligere to af kortene inklusive deres ejere på St. Kitts, sejler alle tre afsted sammen efter skatten. Det er klart at tre på jagt efter den samme skat er to for meget. Det hele bliver ikke bedre af, at skatten er velbevogtet.

I den sidste historie i bogen befinder vor helt sig på Maracatoqua øen i skyderier med en ukendt fjende. Hvad laver Corto på øen ved ingen inklusiv Corto, for han bliver ramt af amnesia!